Wie zijn wij?

RKpromotions is in 2012 opgericht door Rudy Koster. Uit een initiatief om me te richten op het MKB in de omgeving van Nieuw Buinen en Stadskanaal is de website Streekbedrijven.nl de lucht in gegaan. Een idee om zoveel mogelijk kleine ondernemers een kans te bieden om ook te kunnen adverteren op het internet zonder daarvoor een website te hebben. Een volledige pagina aan advertentieruimte tot de beschikking om zich ook online te kunnen profileren.

Na deze eerste website kwamen er in de volgende jaren meer aanvragen om websites te realiseren. Deze aanvragen heb ik aangegrepen om RKpromotions op de kaart te zetten en om naamsbekendheid te krijgen. Na diverse keren op de RegioBeurs in Stadskanaal te hebben gestaan komen de aanvragen uit diverse hoeken en regio’s.

Doordat RKpromotions er bewust voor heeft gekozen zich te richten op het MKB kies ik ervoor om een leuke, nette, complete website voor een scherpe prijs af te leveren. Elke website wordt op maat gemaakt voor de klant en zal van A tot Z met u worden besproken. Mogelijkheden zijn grenzeloos en er is voor elke klant een passende website te realiseren.

Uw ideeŽn gecombineerd met de kennis van RKpromotions, kunnen tot prachtige dingen leiden.

Sociaal

Benieuwd naar wat wij doen op sociaal gebied? Neem een kijkje op de Facebook pagina van RKpromotions!